Välkommen till min blogg!

Här fortsätter jag sybloggandet som påbörjats under adressen http://vilde-valdemar.blogspot.com/

Namnet "hippii" ska jag inte ta åt mig äran för själv, det är nämligen det min treåring kallad sig själv innan han lärde sig sitt namn (två i:n på slutet för det är där betoningen ligger).

torsdag 29 april 2010

Flygande kaniner

Jag börjar min nya blogg med att bjuda på ett misstag. Denna mössa ritade jag mönstret till själv och råkade lägga tyget åt fel håll, eller hade inte koll på vad som var upp och ned på mönstret... Typiskt! Men när jag väl hade börjat kände jag att jag gärna ville slutföra det hela. Och då fick jag ju också lite ytterliggare träning på kantbandning, och det skadar inte. Jag har sytt sömmen på kantbanden med förstärkt raksöm. Hur den passar på en litens huvud får jag se då knodden i magen tittar fram!

Material: Kanininterlock och enfärgad interlock från JNY Design

Mönster: Eget

onsdag 28 april 2010

Hippii

Välkommen till min nya blogg! Jag byter adress i samma veva som jag börjar sätta namn på mina alster. Namnet är "Hippii" och kommer direkt från min tvååring. Det är nämligen hans namn på sig själv. Det liknar inte hans riktiga namn på en endaste liten fläck, men det är det han bestämt att kalla sig själv, "Hippii" med ett litet längre i på slutet (därav de dubbla i:na). Namnlapparna kommer från Mina Namnband.

Jag skulle vara jätteglad om du som tidigare länkat till min blogg ändrar så att den här nya adressen kommer med hos dig! Jag har ju fått några som följer min blogg och det är jag ytterst tacksam för så jag hoppas att det kan fortsätta även nu när jag byter namn.

Mina tidigare alster hittar du i den "gamla" bloggen Vilde Valdemar.